Köpvilkor

Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen, och för företag – Köplagen. Köplagen är, till skillnad från Konsumentköplagen, dispositiv vilket innebär att företag kan avtala annat än vad lagen föreskriver.

Priser

Alla priser i webshopen är inkl .moms

Frakt

Vi skickar varor med Posten och Bussgods. Önskar ni annat transportsätt så kontakta oss.

Avbeställning

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern påbörjats. Avbeställning efter det att ordern påbörjats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi påbörjat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från oss.

Ångerrätt

Då de flesta av våra varor tillverkas på beställning så finns ej möjlighet att ångra sin order efter det att produkten börjats tillverkas. När det gäller varor som vi lagerför och ej är framtagna efter kunds önskemål så gäller ångerrätt enligt Distansavtalslagen.

Personuppgifter/PUL registrering

När du betalar genom delbetalning eller via faktura samtycker du till att Goldgraphics of Sweden får behandla dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, PUL. Vi tar ansvar för att de personuppgifter; namn, adress, e-post och personnummer etc, som du lämnar till oss vid din registrering aldrig lämnas vidare till tredje part.

Du kan alltid kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kontaktar oss enklast på info@goldgraphics.se